Produk Shaklee

Produk Shaklee sudah tidak asing lagi dan di percayai . Shaklee adalah Produk kesihatan dari tahun 1956 yang di asaskan oleh dr Shaklee. Adalah produk vitamin tertua di dunia dengan vitamin pertama di dunia iaitu vitalized mineral yang mana dalah nama asal dari ‘vitamin’ dan kemudian tercipta;ah pelbagai jenis vitamin dari yang organik sehingga yang sintetik.

Produk Shaklee selamat , berkesan dan semulajadi di mana telah menjalankan beratus-ratus kajian yang telah di jalankan oleh orang lain tentang Shaklee. Terbukti berkesan dengan landmark study yang telah di jalankan pada manusia yang mengamalkan vitamin Shaklee selama 20 tahun.

vita lea shaklee

di reformula & di kenali sebagai vita lea sekarang

Ke aslian yang di pantau dari benih tanpa megunakkan racun perosak atau sebarang kimia menjadikan Vitamin Shaklee mudah di serap badan kerana bersifat seperti makanan asli yang kita ambil sehari dengan pengawalan suhu bagi menjaga nutrisi dari rosak.

Vitamin Shaklee sudah hampir 100 tahun dan telah di gunakkan oleh atlet olympics, pengembara dunia, NASA dan lain-lain

                

Selama berpuluh tahun di Malaysia
Produk Shaklee telah mempunyai penguna yang mengamalkan Vitamin Shaklee selama hampir 17 tahun dan menjalani kehidupan yang sihat dan awet muda.

Dapatkan Produk Shaklee anda sekarang . Hubungi saya untuk cadangan vitamin yang sesuai untuk anda

Hani Ismail
Id 1178539
Fb Hani Ismail
Whatsapp 019 4771175